Programma’s

Doorlopend: iedere maandagavond van 19:30 tot 21:15 uur we zitten 2x 25 minuten met tussendoor een loopmeditatie. Er is ruimte voor uitwisseling en voor een kort privé onderhoud na afloop van de meditatie. I.v.m. de Corona maatregelen zijn er regels om 1,5 m afstand te houden. Je kunt de avond ook via ZOOM volgen. Meld je even aan om te kijken of er plaats voor je is of voor de ZOOM link. Kosten: een donatie naar eigen keuze.

Iedereen met zit ervaring is welkom. We mediteren in de stijl van de Maha Karuna Ch’an. Op de eerste maandag van de maand hebben we de mogelijkheid voor mensen die kennis willen maken met meditatie. Dan is er wat uitleg en een begeleide meditatie. Anders is de zazen in stilte.

Iedere woensdag avond mediteren we van 20:30 tot 22:00 uur bij Kenkon in Wageningen.  Ook dit is nu via Zoom te volgen, via een mailtje kun je de ZOOM link krijgen. Op de eerste woensdag van de maand is er een stevige zit. We beginnen dan om 20:00 uur en doen zazen en kinhin voor bijna twee uur, met aan het eind een korte recitatie en een kop thee. We geven hier ook 4 keer per jaar een zazenkai van één zondag (met 10x 25 minuten zazen) en twee keer per jaar is er een beginnerscursus van 19:00 tot 20:15 uur van 10 avonden.

Systems-Centered Training
Dit najaar geven we op vrijdag 16 oktober en 20 november Systems-Centered Training over de kunst van samenwerken. Je leert ervaringsmatig hoe je groepsdynamiek kunt aanwenden voor de ontwikkeling van je persoonlijke systeem en de verschillende systemen waar je deel van uitmaakt, zoals je team op het werk, je partnerrelatie etc. Dit is ook een goede kennismaking en voorbereiding voor de meerjarige leergang ‘At the Edge of the Unknown’.
Voor informatie en aanmelding klik hier

Leergang ‘At the Edge of the Unknown’ 2020-2021
Op 10 december 2020 begint het eerstvolgende basisjaar van de leergang ‘At the Edge of the Unknown’. In de leergang leer je essentiële vaardigheden voor persoonlijke en collectieve transformatie. De leergang integreert Boeddhistische en Westerse psychologie, interpersoonlijke neurobiologie en de Theorie van Levende Menselijke Systemen. De training is voor leidinggevenden, trainers, zorgverleners, professionals en andere nieuwsgierigen (8 tot 12 deelnemers) en vindt plaats in Amsterdam en deels op locatie in de natuur in Nederland.
Voor informatie en aanmelding klik hier
 
“Leadership is about the capacity of the whole system to sense and actualize the future that wants to emerge.” 
― C. Otto Scharmer

Annick & Olaf

Een site van WebZenz.

Pin It on Pinterest