Zazen

Ben ik nu wel of niet OK?

Vandaag een mooie zazenkai op Kenkon gehad. Dit doen we 4 keer per jaar en we noemen het de ZenZondag. Ik heb een praatje gehouden op het thema van de dag “Ben ik nu wel of niet OK?” Ik heb het opgenomen zodat de stiltes die vallen overgeslagen worden. Daarom duurt de MP3 slechts 13 minuten, terwijl het in werkelijkheid ongeveer 20 minuten duurde. Zo zie je maar weer hoe lang je stil kan zijn op een zen-dag.

Klik op de link om te beluisteren: Ben ik nu wel of niet OK?

 

3 reacties op Ben ik nu wel of niet OK?

 1. Jacqueline Smit 22 februari 2016 op 14:04 #

  Jammer, maar ik kan het MP3-file niet aan de praat krijgen.
  J

  • Olaf 23 februari 2016 op 14:15 #

   Sorry, dit is een fluke in WordPress, er wordt aan gewerkt om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.

 2. Olaf 26 februari 2016 op 11:17 #

  Nu kan het wel beluisterd worden, met dank aan Ronald de Caluwé, mijn websensei 😉

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een site van WebZenz.

Pin It on Pinterest

Share This