De Achter-ruimte

Nadat we drie mooie retraites in Zuid-Afrika gegeven hebben en daarna van het strand in Kaapstad genoten hebben, kwamen we op 5 januari terug. Het grove gedeelte van de verbouwing aan onze ruimte was klaar, maar nu moesten er nog allerlei zaken afgerond worden. Schilderen, stuken, lampen monteren, vloer egaliseren en honderd beslissingen nemen hoe dit, hoe dat! Daarnaast moest ik al voor mijn werk op 6 januari met de top van de Rabobank spreken. De kinderen hadden ons gemist met sinterklaas, kerst én oud en nieuw, dus die verdienden ook aandacht. En we hadden een compassie en een inzicht training in onze nieuwe ruimte. Kortom, rete druk die hele maand, maar nu is het op enkele details na af.

En het is mooi geworden. De ruimte straalt rust uit en het is er muisstil. Er kunnen mensen in slapen als dat nodig is. Een klein eenvoudig keukentje en een badkamer met douche en twee wc’s. Kortom de ultieme meditatie ruimte voor Amsterdam. En dat midden in het centrum (naast het Waterlooplein). Annick en ik zijn er heel trots op en de cursussen die we tot nu toe gegeven hebben vielen erg goed bij de deelnemers. Een verademing om dit bij je eigen huis te hebben. We wonen op de verdieping er boven, dus van die buren hebben we geen last als we een cursus geven 😉 Maar we kunnen ook even snel iets halen als het nodig is.

Ik nodig iedereen uit om te komen mediteren op maandagavond van 19:30 tot 21:00 uur en woensdag om 18:00 uur is er een yoga les. We willen er een centrum van maken waar mensen tot zich zelf kunnen komen maar waar ook, voor diegenen die dat willen, dahrma les kan worden gevolg. Welke vormen het precies zal krijgen moeten we nog uitvinden, maar ik zie een mooie toekomst voor me in dit turbulente tijdsgewricht.

Op vrijdag 31 maart start Annick haar System Centered Traing groep, voor die training gebruiken wij de frase “Unlocking the Interpersonal Potential”. In juni starten we weer een bevrijdend inzicht training waarmee ervaren meditateurs een meditatie echt kunnen verdiepen. En in september starten we weer de Compassie jaartraining. Kortom voor ieder wat wils en je kunt meer informatie vinden en je opgeven op Annick’s web site, klik hier.

Welkom in de Achter-ruimte.