Mediteren in Val Sinestra

Op een van de mooiste lokaties van Europa gaan we van 17 tot 24 september in stilte mediteren en wandelen. Onder de bezielende leiding van Kwan Yin laten wij ons hart smelten in die oneindige natuur. Dieper kun je niet gaan dan in deze omgeving met inspiratie van Ton Lathouwers, Louise Kleinherenbrink, Han de Wit en mij. Ik zal de teisho’s doen en de andere drie zullen avond lezingen geven (Ton via video). Het zal een onvergetelijke ervaring worden met als doel “Schep een nieuw hart in mij” en dat het “opnieuw mag stromen”. Voor meer informatie, houdt de website van de Maha Karuna Chan in de gaten, of de website van de organisate klik hier.

Sesshin “Val Sinestra” 2017

17-24 september 2017

Mediteren in de Zwitserse Hoogalpen in combinatie met adembenemende wandelingen met verblijf in een uniek berghotel!
“Maha Karuna Ch’an” organiseert in samenwerking met “Special Place Events” deze unieke retraite, onder leiding van Olaf van Kooten en Han de Wit.

Hotel Val Sinestra

Hotel Val Sinestra staat in de Zwitserse Alpen.
Het hotel is in 1912 gebouwd rondom medicinale waterbronnen, en diende als kuurhotel. Na de crisis in de jaren dertig en de tweede wereldoorlog, kwamen er
snellere medicamenten op de markt, waardoor het kuurhotel niet meer
loonde. Sinds 1978 is het in eigendom van Nederlandse eigenaren.
De inrichting van dit uniek gelegen hotel ademt nog altijd de sfeer uit van begin 20e eeuw. In de directe omgeving van het hotel vindt u de wonderlijke schoonheid van de Alpen. Vele wandelingen zijn vanuit het hotel mogelijk.

Praktisch
Prijs: € 774 p.p.
Op basis van:
– 7 overnachtingen
– Gebruik van gedeelde kamer voor 2 personen (1-persoons kamer beschikbaar) – 3 maaltijden per dag (vegetarisch of vlees/vis)
– Koffie en thee
– Deelname aan alle programmaonderdelen
– Gebruik van alle ruimtes in en om het hotel
– Busreis Utrecht/Arnhem naar Val Sinestra v.v.