Larry Ladden

Training voor Contemplatieve Groepsdynamiek

Nieuw in Nederland
Contemplatieve Groepsdynamiek (CGD) is een combinatie van Mindfulness en Functional Subgrouping, een innovatieve interactieve communicatiemethode van Systems-Centered Training (SCT ®). Deze unieke training, waarin systeemgericht werken wordt gecombineerd met mindfulness, is ontwikkeld door de Amerikaan Lawrence Ladden.

Introductie trainingsdagen en vervolg workshop in Amsterdam
De workshop Contemplatieve Groepsdynamiek met Lawrence Ladden is voor het eerst in Nederland aangeboden door Bureau Nevejan afgelopen februari 2015. Door de enthousiaste reacties van deelnemers is er een vervolg workshop met Ladden gepland op 3 en 4 oktober in Amsterdam. De workshop is vrijwel uitsluitend voor mensen die al eerder een workshop in Contemplatieve Groepsdynamiek hebben gevolgd.
Wil je graag meedoen maar heb je nog geen ervaring met deze werkwijze? Geef je dan op voor de open doorgaande groep in Contemplatieve Groepsdynamiek met Annick Nevejan in Amsterdam. De eerste trainingsdag is vrijdag 26 juni van 10.00 -17.00 uur. Enige ervaring met mindfulness is gewenst. Zie verder praktische informatie en voor aanmelden

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een site van WebZenz.

Pin It on Pinterest

Share This