Annick+Olaf

Wat hebben we aan het zitten? (Ton Lathouwers)

Zazen wordt zo’n beetje als de heilige graal beschouwd in de Japanse zen. Ton heeft daar een hele andere kijk op. Helaas is dit voor mij de laatste dag dat ik deze sesshin kan bijwonen. Morgen zit ik op Holy Isle ten westen van Schotland om samen met mijn lief een retraite te leiden die mindfulness combineert met Contemplatieve Groepsdynamiek. We doen dit samen met Larry Ladden die de Shambala meditatie heeft gecombineerd met System Centered Therapy. Een wonderbaarlijke methode om de werking van de geest direct te ervaren. Maar eerst nog even deze teisho van Ton.

Klik hier voor de teisho.

4 reacties op Wat hebben we aan het zitten? (Ton Lathouwers)

 1. Annelies Kandel 7 juli 2016 op 17:30 #

  Dag Olaf,

  Dank voor de theiso. Op mijn iPhone wordt hij helaas na enkele minuten afgebroken en begint dan weer van voren af aan. Zal het tzt ook via mijn computer proberen te beluisteren.
  Ik wens jou en Anette een superfijne tijd op Holy Island!!

  Hartegroet
  Annelies

  • Olaf 14 juli 2016 op 09:36 #

   Dit is een probleem met WordPress. Je kunt het alleen geheel afluisteren op een Pc of MAC.

 2. Ikkyu 11 juli 2016 op 23:24 #

  De teisho duurt ieta meer dan een minuut bij mij. Is er echt zo weinig aan zazen of is er een technisch foutje?

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een site van WebZenz.

Pin It on Pinterest

Share This