We gaan er weer voor

Maandag 21 augustus gaan we weer van start in de achterruimte. Iedereen die graag de stilte in meditatie wil ervaren is van harte welkom. We hebben een mooie zomer gehad. Annick en ik hebben een retraite met Mingyur Rinpoche gedaan in Winterberg Duitsland. Het was erg inspirerend. Iedereen kan snel en veel van hem leren via zijn website. Daar heeft hij en zijn sangha al hun energie in gestopt en het is zeer leerzaam. Deze retraite heeft mijn inzicht in de werking van mijn eigen geest verdiept. Daarna hebben Annick en ik 3 weken op het platte land van Bretagne doorgebracht in een manoir. Ik voel me nu als herboren. We hebben de laatste dagen aan een nieuwsbrief gewerkt. Dat was noeste arbeid. Maar het is best geslaagd al zeg ik het zelf. Beoordeel zelf maar hier.

Ik hoop iedereen weer in onze achterruimte te kunnen ontmoeten.

Olaf